Все люди живут ради етого ! Разве все? Знаю не одного, и даже не двух уже не молодых людей, которые прожили "childfree". Технократы для общества полезны ничуть не менее, чем традиционные семьи.
До Bublik1987:
Маленькие детки, вот ето весь смысл жизни. Ну ищо нужно заработать чтоб им было легче потом жить. Все люди живут ради етого !
Ну а ти не подумав - якшо всі будуть жить ради дітей - то це брєдове замкнуте коло виходить! діти для дітей, діти для дітей, діти для дітей .............
Звичайно для дітей треба старатись, але я думаю шо найбільшу частку свого життя кожен має присвячувати собі і власному самовдосконаленню!
А то блін потім батькі кажуть "ой ми ж так старались, а виховали такого, який навіть і кружкі води не принесе!"
до чого це я? а до того шо такі батькі жили виключно для своїх чад, ці чада не виправдали надій батьків, і тепер батькам - хоч вішайся!
тому ше раз повторюсь - імхо треба жити для себе, і повністю відповідати за власні вчинкі!
Маленькие детки, вот ето весь смысл жизни. Ну ищо нужно заработать чтоб им было легче потом жить. Все люди живут ради етого !
Ну а ти не подумав - якшо всі будуть жить ради дітей - то це брєдове замкнуте коло виходить! діти для дітей, діти для дітей, діти для дітей .............
Звичайно для дітей треба старатись, але я думаю шо найбільшу частку свого життя кожен має присвячувати собі і власному самовдосконаленню!
А то блін потім батькі кажуть "ой ми ж так старались, а виховали такого, який навіть і кружкі води не принесе!"
до чого це я? а до того шо такі батькі жили виключно для своїх чад, ці чада не виправдали надій батьків, і тепер батькам - хоч вішайся!
тому ше раз повторюсь - імхо треба жити для себе, і повністю відповідати за власні вчинкі!
До Suck My Kiss:
Ну а ти не подумав - якшо всі будуть жить ради дітей - то це брєдове замкнуте коло виходить! діти для дітей, діти для дітей, діти для дітей ............. Ага і саме для цього живуть, кролики, свинки, бактерії, дерева і т.д...))
Ну а ти не подумав - якшо всі будуть жить ради дітей - то це брєдове замкнуте коло виходить! діти для дітей, діти для дітей, діти для дітей ............. Ага і саме для цього живуть, кролики, свинки, бактерії, дерева і т.д...))
До Літачок Бобо: Помилочка. Уточнення: Вони не саме для цього живуть, а саме тому і живуть, що саме для того живуть)
До Unorthodox: Ну ми то точно також, саме тому і живемо))
Видалено автором повідомлення.
“Ми навчилися літати, немов птахи, плавати, мов риби, але не навчилися жити як брати”. (Мартин Лютер Кінґ)
Видалено автором теми.
Видалено автором теми.
у кожного свої пріорітети....я хочу мати сім"ю міцну і дружну - це першочергово. А на другому місці - самореалізація і якби мені сказали вибирати то я вибрала б тихе спокійне життя з купою дітвори і домашніми клопотами, звісно лишився б гіркий осад від того, що я сама не реалізувалась, але хай так дитячий сміх дорожчий!
До Святік: найголовніше знати що ти не один на всіті, що є люди, які завжди поряд і розуміють тебе без слів
До Святік: любоф
коли вона є хочеться удосконалювати все інше..
коли вона є хочеться удосконалювати все інше..
Популярні теми розділу
- Існування Бога?
- 1365 переглядів
- ЯЗИЧНИЦЬКА ДУХОЛОГІЯ (цікаво буде навідь християнам)
- 424 переглядів
- церква жжот ))
- 882 переглядів
- Ви щасливі???
- 505 переглядів
- ВІН МОЖЕ СОБІ ЦЕ ДОЗВОЛИТИ
- 468 переглядів
- Фільм СЕКРЕТ
- 426 переглядів