До athlete:
Міні-трембіти,це точно буде фішка...от тільки 90% Українських глядачів,будуть дома спостерігати футбол,оскільки незаробляють ще на такі квиткі...5% будуть спостерігати зі стадіону,паралельно обслуговуючі іноземних гостей,3% як глядачі з требун,і 2% в ВІП ложах!!!
Міні-трембіти,це точно буде фішка...от тільки 90% Українських глядачів,будуть дома спостерігати футбол,оскільки незаробляють ще на такі квиткі...5% будуть спостерігати зі стадіону,паралельно обслуговуючі іноземних гостей,3% як глядачі з требун,і 2% в ВІП ложах!!!
До uMberT0oo: погоджуюся. хоча, можливо, це вже якась нова епоха. те, що нам видається якимос тупим і примітивним, через кілька років може бути супермодним. думаю, доведеться звикати до футболу без голосів вболвальників, емоцій, з 5чи 10 суддями на полі, 1000 камерами, які буде дозволена використовуватим суддям...
До cenik: впевнений, що так як ти сказав - не буде. ти недооцінюєш український народ - ми з хати все повиносимо, аби посидіти на стадіоні і переконатися, що футбол значно краще двитися з телевізора вдома...
окрім цього, квитки на матчі не будуть надто дорогими. зараз УЄФА над цим працює. квитки, звичайно, що будуть дорогими, але у вартості квитка буде враховано середньомісячну зарплату українців. Повір, якщо в Києві, Львові, Харкові, Донецьку та навіть в Рівному люди, і не багаті, можуть собі дозволити піти на якийсьь концерт за 100-150 баксів, то на футбол за такі ж, або менші гроші вони також сходять...
окрім цього, квитки на матчі не будуть надто дорогими. зараз УЄФА над цим працює. квитки, звичайно, що будуть дорогими, але у вартості квитка буде враховано середньомісячну зарплату українців. Повір, якщо в Києві, Львові, Харкові, Донецьку та навіть в Рівному люди, і не багаті, можуть собі дозволити піти на якийсьь концерт за 100-150 баксів, то на футбол за такі ж, або менші гроші вони також сходять...
До athlete:
А я впевнений що Українцям в цьому святі футболу,відведено місце обслуговуйочього персоналу...
Чьомусь вартість квитків в Африці непідігнали під їхні можливості!!!
погодся 50-т євро за 90-то хв. примарного задоволення,враховуючі те що нашої збірної в півфіналах ненамічається,це для Українців дорого...Це для більшості Українців великі гроші,і витрачати на подібне вони собі попросту недозволять!!! Імхо...
А я впевнений що Українцям в цьому святі футболу,відведено місце обслуговуйочього персоналу...
Чьомусь вартість квитків в Африці непідігнали під їхні можливості!!!
погодся 50-т євро за 90-то хв. примарного задоволення,враховуючі те що нашої збірної в півфіналах ненамічається,це для Українців дорого...Це для більшості Українців великі гроші,і витрачати на подібне вони собі попросту недозволять!!! Імхо...
До cenik: впевнений, що якщо УЄФа дууужжжеее сильно не зажреться, то місця на усіх матчах будуть повністю забиті. а те, що наші будуть обслуговуючим персоналом і перепродуватимуть квитки - це і так зрозуміло.
я не боюся за ціну квитків від УЄФА. більше переживаю за спекулянтів, які накручуватимуть ціну як будуть хотіти.... ЦЕ проблема!!!
я не боюся за ціну квитків від УЄФА. більше переживаю за спекулянтів, які накручуватимуть ціну як будуть хотіти.... ЦЕ проблема!!!
До cenik: Я вже до Євро-2012 готуюся))))
До Van Didihl: незабаром матч за Суперкубок України (4 липня). побачимо чи будуть ці вувузели у Запоріжжя.... Прикольно, що доведено, що усі вувузели, тякі є в ПАР привезені з .... Китаю. хто би сумнівався...
До Dr_doc:Ну да))) І для самозахисту підійде, можна і суддю неугодного достати якщо треба)))
З трембітами всі просто зрозуміли би, що ЧС в ПАР був дитячим садком))))
З трембітами всі просто зрозуміли би, що ЧС в ПАР був дитячим садком))))
Популярні теми розділу
- Фото приколи
- 3668 переглядів
- анегдоти! читайте.. пишіть власні!
- 2568 переглядів
- смішні та тупі вислови, хто які знає
- 1790 переглядів
- ПРИКОЛЬНІ ВІДЕО ;)
- 1393 переглядів
- Аватарки з Контакта
- 1106 переглядів
Буде наша фішка...