29 Чер 2010 о 17:18
Стадія №1 Розумник
Ця стадія настає, коли ви несподівано стаєте експертом в усіх галузях знань. Ви просто нескінченне джерело інформації і хочете продемонструвати свої знання усім, хто вас вислухає. Крім того, на цій стадії ви завжди праві.
Ну і людина, з якою ви розмовляєте, звичайно ж, абсолютно не права. Ви годинами намагаєтеся переконати цю людину у своїй правоті. Ще цікавіше може розвиватися ситуація, якщо ви обоє досягли стадії "розумник".
Стадія №2 Красень
Ця стадія настає, коли ви повністю переконані, що ви найкрасивіший парубок в окрузі, і усе в окрузі тільки вас і шукають.
Ви починаєте підморгувати таким, що усім проходить мимо красивим дівчатам, і просите їх потанцювати з вами, оскільки вони увесь вечір не зводили з вас око. Ви - центр загальної уваги, очі усіх людей навкруги спрямовані тільки на вас, оскільки саме ви є найкрасивішим створенням на усій Землі.
А тепер давайте згадаємо, що ви ще і розумні тому ви можете говорити з людиною, яка захоплюється вами, практично про будь-яку існуючу на нашій планеті проблему.
Стадія №3 Багатий
Це коли ви несподівано стаєте найбагатшою людиною у світі. Ви купуєте випивку усім, хто присутній біля барной стійки, і просите записати усе на ваш рахунок, оскільки у вас неподалік стоїть ціла вантажівка, повна грошей.
І, звичайно ж, ви готові з будь-ким сперечатися, що ця вантажівка коштує прямо за будівлею бару. І не треба забувати що ви усі на світі знаєте і можете виграти будь-яку суперечку. Цілком природно, що вас не турбує, скільки поставити грошей на суперечку, оскільки у вас їх і так кури не клюють.
Саме на цій стадії ви починаєте купувати випивку усім людям в пани, які вами захоплюються, оскільки ви найрозумніший, самий касивый і найбагатша людина у світі.
Стадія №4 Куленепробивний
Тепер ви можете битися з усіма людьми, з якими ви сперечалися на гроші, оскільки вам ніхто не може нічим пошкодити.
На цій стадії ви зможете підійти до парубка тієї дівчини, яка вами увесь вечір захоплювалася, і викликати його на розбирання за гроші. Вам не треба переживати з приводу програшу, оскільки ви усі знаєте, у вас усі гроші світу, і ви абсолютно очевидно виграєте цю суперечку
Стадія №5 Невидимка
Це остання стадія сп'яніння. На цій стадії ви можете робити абсолютно усе, оскільки вас все одно ніхто не побачить.
Ви можете залізти на стіл і потанцювати, можете роздягтися до нижньої білизни щоб вразити тих людей, які захоплювалися вами цілий вечір, оскільки інші люди в кімнаті вас просто не бачать. Крім того, вас не бачать ті люди, з якими ви раніше почали розбирання.
Ви можете крокувати по вулицях і кричати пісні по усе горло (оскільки ви як і раніше найрозумніший і відмінно знаєте цю мелодію), і ніхто про вас нічого не думаєте, оскільки не може вас побачити. Зникли усі ваші соціальні комплекси. Ви можете робити усе, що завгодно, оскільки ніхто про це нічого не дізнається.
Видалено автором повідомлення.
До SloN:я недавно всі перевірив.))все правда..п.с. блін поставило 3 повідомлення за раз(
До my inet is 2Kb: 

круто))))
от тількі я знаю три стадії:
1 стадія - Ой як мені весело)))
2 стадія - Ну мені пофіг що вони менти давайте їх на б’ємо.хочу ще випивки)))))О а ми знакомі??????НЕ?? то давай вип’єм))))ТИ не п’єш???Ти мене шо не уважаєш
.
3 стадія - ой,а де я???Ой а хто ти????Блін це шо я????

круто))))
от тількі я знаю три стадії:
1 стадія - Ой як мені весело)))
2 стадія - Ну мені пофіг що вони менти давайте їх на б’ємо.хочу ще випивки)))))О а ми знакомі??????НЕ?? то давай вип’єм))))ТИ не п’єш???Ти мене шо не уважаєш
.
3 стадія - ой,а де я???Ой а хто ти????Блін це шо я????
небуло такіх ніколи
До Жулік:в мене недавно тоже вони були)))
6-я стадия: приползаешь домой самый богатый, умный, красивый, пуленепробиваемый, невидимый и мама тебя спрашивает - "ТАЗИК НАДО?"
Популярні теми розділу
- Фото приколи
- 3531 переглядів
- анегдоти! читайте.. пишіть власні!
- 2428 переглядів
- смішні та тупі вислови, хто які знає
- 1724 переглядів
- ПРИКОЛЬНІ ВІДЕО ;)
- 1357 переглядів
- Аватарки з Контакта
- 1088 переглядів