Авторизація
Логін:
Пароль:
http://megalife.com.ua/uploads/posts/2010-06/1277572300_sp67179042whatareyoudoingtoyourself-02.jpg

Стадія №1 Розумник
Ця стадія настає, коли ви несподівано стаєте експертом в усіх галузях знань. Ви просто нескінченне джерело інформації і хочете продемонструвати свої знання усім, хто вас вислухає. Крім того, на цій стадії ви завжди праві.
Ну і людина, з якою ви розмовляєте, звичайно ж, абсолютно не права. Ви годинами намагаєтеся переконати цю людину у своїй правоті. Ще цікавіше може розвиватися ситуація, якщо ви обоє досягли стадії "розумник".

Стадія №2 Красень
Ця стадія настає, коли ви повністю переконані, що ви найкрасивіший парубок в окрузі, і усе в окрузі тільки вас і шукають.

Ви починаєте підморгувати таким, що усім проходить мимо красивим дівчатам, і просите їх потанцювати з вами, оскільки вони увесь вечір не зводили з вас око. Ви - центр загальної уваги, очі усіх людей навкруги спрямовані тільки на вас, оскільки саме ви є найкрасивішим створенням на усій Землі.

А тепер давайте згадаємо, що ви ще і розумні тому ви можете говорити з людиною, яка захоплюється вами, практично про будь-яку існуючу на нашій планеті проблему.

Стадія №3 Багатий
Це коли ви несподівано стаєте найбагатшою людиною у світі. Ви купуєте випивку усім, хто присутній біля барной стійки, і просите записати усе на ваш рахунок, оскільки у вас неподалік стоїть ціла вантажівка, повна грошей.

І, звичайно ж, ви готові з будь-ким сперечатися, що ця вантажівка коштує прямо за будівлею бару. І не треба забувати що ви усі на світі знаєте і можете виграти будь-яку суперечку. Цілком природно, що вас не турбує, скільки поставити грошей на суперечку, оскільки у вас їх і так кури не клюють.

Саме на цій стадії ви починаєте купувати випивку усім людям в пани, які вами захоплюються, оскільки ви найрозумніший, самий касивый і найбагатша людина у світі.

Стадія №4 Куленепробивний
Тепер ви можете битися з усіма людьми, з якими ви сперечалися на гроші, оскільки вам ніхто не може нічим пошкодити.

На цій стадії ви зможете підійти до парубка тієї дівчини, яка вами увесь вечір захоплювалася, і викликати його на розбирання за гроші. Вам не треба переживати з приводу програшу, оскільки ви усі знаєте, у вас усі гроші світу, і ви абсолютно очевидно виграєте цю суперечку

Стадія №5 Невидимка
Це остання стадія сп'яніння. На цій стадії ви можете робити абсолютно усе, оскільки вас все одно ніхто не побачить.

Ви можете залізти на стіл і потанцювати, можете роздягтися до нижньої білизни щоб вразити тих людей, які захоплювалися вами цілий вечір, оскільки інші люди в кімнаті вас просто не бачать. Крім того, вас не бачать ті люди, з якими ви раніше почали розбирання.

Ви можете крокувати по вулицях і кричати пісні по усе горло (оскільки ви як і раніше найрозумніший і відмінно знаєте цю мелодію), і ніхто про вас нічого не думаєте, оскільки не може вас побачити. Зникли усі ваші соціальні комплекси. Ви можете робити усе, що завгодно, оскільки ніхто про це нічого не дізнається.
Re: 5 стадій сп'яніння людини
30 Чер 2010 о 11:35
До my inet is 2Kb: ахахах))) тaкі да)))
1 Лип 2010 о 17:41
Видалено автором повідомлення.
1 Лип 2010 о 17:55
До SloN:я недавно всі перевірив.))все правда..п.с. блін поставило 3 повідомлення за раз(
1 Лип 2010 о 18:17
До my inet is 2Kb: 
круто))))
от тількі я знаю три стадії:
1 стадія - Ой як мені весело)))
2 стадія - Ну мені пофіг що вони менти давайте їх на б’ємо.хочу ще випивки)))))О а ми знакомі??????НЕ?? то давай вип’єм))))ТИ не п’єш???Ти мене шо не уважаєш .
3 стадія  - ой,а де я???Ой а хто ти????Блін це шо я????
1 Лип 2010 о 18:26
он-лайн
дааааа)))правду пишуть про тсадії))
1 Лип 2010 о 18:28
небуло такіх ніколи
1 Лип 2010 о 18:33
До my inet is 2Kb: 100-пудов правду пишуть )))) Все перевірено))))
1 Лип 2010 о 18:34
29 Лип 2010 о 12:48
До Жулік:в мене недавно тоже вони були)))
29 Лип 2010 о 13:03
6-я стадия: приползаешь домой самый богатый, умный, красивый, пуленепробиваемый, невидимый и мама тебя спрашивает - "ТАЗИК НАДО?"
29 Лип 2010 о 13:03
29 Лип 2010 о 13:08
До second chance:  Ну як в кого))
Я стараюсь принаймі в такому стані додому нерулить! )
29 Лип 2010 о 13:10
29 Лип 2010 о 13:10